Läromedel

Sveriges Läromedelsförfattares förbund, SLFFJag har utvecklat internetbaserade läromedel och kurser för barn och vuxna och är medlem i Sveriges läromedelsförfattares förbund SLFF.

Läromedelsexempel: Internetbaserade kurser om datoranvändning för 600 personer som avslutades med en nationell certifiering samt kundanpassade läromedel och stödmaterial för att underlätta integration i verksamheter. I kurserna ingick tre digitala böcker som jag författat.

Till kurs och föreläsningsdeltagare brukar jag skapa stöddokument och arbetsblad. Ett skrivprojekt som jag började med för ett par år sedan är något som jag hoppas kunna bli en kombination av tryckt och internetbaserat läromedel.

Nyhet! Just nu håller jag på och utvecklar en internetbaserad kurs på windows10kurs.se.

Jag har skrivit ett flertal artiklar om digitala läromedel och utvecklingsverktyg till Läromedelsförfattartidningen Manus.

Till verksamheter kan jag skapa skräddarsydda kurser och läromedel En verksamhet kan vinna mycket genom att investera i verksamhetsutveckling och personalfortbildning. Kontakta mig för mer information och uppdragsförfrågan: fredrik.pedersen.dambo@eduflex.se, 070-745 80 50.